by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7
Spread the love

Breathelast lanseaza un nou videoclip la piesa “Valor Of Knife Deep Conversation”, piesa care este si primul track de pe noul album al trupei, “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”.

Clipul reprezinta o colaborare intre talentatii ArtCraft si condeiul video plin de imaginatie al lui Razvan Raduta / Oldboystudio si sta ca o metafora pentru un lucru bine facut de la substanta pana la intrepatrunderea materialelor, ca aluzie la acele conversatii in care ne descoasem cu adevarat om cu om, pana ne transferam complet in locul celuilalt si ajungem la consens natural. Un prim shark attack track de la rechini de pe noul material LP ce poate fi ascultat sau descarcat de aici: https://UMR.lnk.to/ValorOfKnifeDeepConversationPR.

Lansarea noului album nou va avea loc in data de 13 februarie 2018 in Control Club din Bucuresti. Alaturi de Breathelast va veni in sprijinul evenimentului Andrei Irode, cu un DJ set special in care va avea drept invitati nume importante din scena locala alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasica. Event lansare: www.facebook.com/events/1704602142936978/

Videoclipul melodiei “Valor Of Knife Deep Conversation” poate fi vizionat mai jos:

„Breathelast a pornit la drum 2010 ca formatie de rock-metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). A trecut prin cateva schimbari de componenta, dar nucleul formatiei a rezistat si ne-am promovat muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evoluam de la an la an incat sa alegem posibilitatile de afisare “pe viu”, trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara. Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza sound-ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram. Materialul “Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia formatiei noastre, acestui material urmandu-i “Monstrul” si “Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime doua piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va incheia in 2018. In tot acest timp, am pregatit primul nostru material de cursa lunga “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” (dupa debutul self titled – 7 tracks si split ul cu Cap de Craniu – 4 tracks), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).”

www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.