Spread the love

Detroit, Michigan. Rock City. Intotdeauna va fi o zonă fierbinte pentru cea mai zgomotoasa muzică din lume. Pe langa această reputație notorie, Detroit este si casa chitaristului Sammy Boller, instrumentist ce a fost catapultat pe radarul național în 2012, dupa ce a fost selectat de catre insusi Joe Satriani drept câștigător în competiția „Master Satriani” a Guitar Center.

Sammy și-a înregistrat discul instrumental de debut la Rustbelt Studios din Detroit. Mixat de catre David Bendeth, albumul conține melodii precum “Kingdom of the Sun”, “Cloak Of Light” și “Awakening From The Daydream”. Când i s-a cerut să descrie influențele și abordarea lui, Sammy spune: „Stilul meu de a cânta la chitară a fost întotdeauna simplu, sa ma conectez la amplificator si sa daram pereții. Am crescut dorind să fiu Eddie Van Halen și Randy Rhoads, dar de-a lungul timpului am găsit stilul meu întunecat și agresiv. Acum, visul meu de muzician este să îi fac pe oameni să se simtă la fel de legați de cosmos ca atunci cum ma simt când cânt la chitară.”

Materialul de debut ‘Kingdom of the Sun’ se va lansa pe 20 martie 2020 si mai jos putem asculta melodia ce da titlul albumului.

https://www.facebook.com/Sammy-Boller-121227427076/
https://www.sammyboller.com/
https://www.instagram.com/sammyboller/

De gasit si in playlistul Underground Metal:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.