Spread the love

Pe data de 22 Noiembrie 2020, 5 adolescenți din București intra în industria muzicala cu o piesa ce spera să îi scoată din anonimat.

‘Burning Cold’ este prima compoziție Out ‘n’ About, formație ce a debutat în 2019 ca și trupa de cover-uri, susținând concerte pe numeroase scene din București precum BOA, The Pub și Sala Dalles, atât în cadrul evenimentelor private și concursurilor, cât și balurilor de liceeni.

Formata din Silvia Radu la tobe, Luca Bostanescu chitara ritm, Alina Stoichici la bass, Ioan Necula chitara solo și Teodora Negreanu la voce, Out ‘n’ About îmbină elemente puternice ale rock-ului clasic din anii 80 cu entuziasmul adolescentin, sub o amprenta moderna.

Cei 5 adolescenți reunesc sub numele de Out ‘n’ About ritmuri puternice de rock n roll, conturate de o voce răsunătoare și sensibila. Influentele muzicale ale membrilor vin din diverse background-uri, astfel dând naștere unui proiect avangardist, ce aduce în industria muzicala românească o voce inovativa a unor adolescenți, ce vor să se facă auziți.

‘Burning Cold’ reprezintă un deja-vu al muzicii rock n roll, care renaște printr-o creație plina de energie. Aceasta reprezintă revolta după o dragoste eșuată, ce se întoarce cu o energie dinamica și entuziastă. Piesa începe cu un ritm tribal de tobe, imediat intesificat de un riff pătrunzător, tema piesei, dublata de un ton puternic de bass. Instrumentele fac loc unei voci feminine memorabile care intensifica treptat piesa spre culminarea acesteia într-un solo de chitara in forță.

Componenta trupei:
Teodora Negreanu – Voce
Silvia Radu – Tobe
Alina Stoichici – Bass
Luca Bostanescu – Chitara Ritm
Ioan Necula – Chitara Solo

‘Burning Cold’ pe toate platformele muzicale: https://distrokid.com/hyperfollow/outnabout/burning-cold

Date de contact:
E-mail: outnabout.band@gmail.com
Instagram: @outnabout_band
Facebook: https://www.facebook.com/outnabout.band

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.