Spread the love

Apocalyptica revine in Romania in octombrie anul acesta, pe 4 octombrie la Cluj-Napoca si pe 5 octombrie la Bucuresti (open air). Biletele se pun in vanzare vineri pe iaBilet iar primele 200 au pret special

Cei de la Apocalyptica sunt prezenti pe scena metal inca din 1993 initial fiind o formatie ce abordeaza muzica Metallica folosind insa instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formatia a devenit un exponent reprezentativ al stilului symphonic metal, lansand pana in prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul “Plays Metallica by Four Cellos” in 1996 iar cel mai recent disc este “Cell-0” lansat pe 10 Ianuarie 2020.

Cell-0 este primul album dupa Reflections (2003) care este in intregime instrumental. In cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mari ale scenei metal internationale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. In schimb, cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica ramane una dintre formatiile etalon ale metalului simfonic, fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice in muzica metal.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD powered by ROCK FM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.