Spread the love

Trupa de romantic symphonic metal Raven’s Heart a lansat astăzi 2 august 2021, al un nou videoclip, actul 2 a poveștii de dragoste denumită “Memories of a past romance”. Această poveste începută cu un alt cover după piesa “Close my eyes forever” a renumitei Lita Ford, se continuă cu piesa “Bittersweet” a celor de la Apocalyptica dar în viziunea și interpretarea Raven’s Heart.

Videoclipul a fost lansat în data de 02 august 2021, pe canalul de Youtube al trupei. Videoclipul a fost filmat în București, în mai multe locații care aduc la viață atât povestea de la 1800, dar și imaginea inedită adoptată de trupa Raven’s Heart, videoclipul fiind realizat cu sprijinul fabricii de instrumente muzicale Hora de la Reghin, al Sound Creation și Una Corda, Grand Hotel Continental București, Grand Boutique Hotel București și casa Doctorului Pavelescu, care găzduiește grădina Care Cafe.

Raven’s Heart a luat naștere în 2018 la inițiativa lui Alex Mihai (Syn Ze Șase Tri, ex. Staccato și Negură Bunget) și Paula Gherasim (Syn Ze Șase Tri, ex. An Theos, Ka Gaia An). Până în prezent Raven’s Heart a mai lansat încă trei videoclipuri, pentru două piese proprii “Mirrors” și “True Love Never Dies”, și pentru piesa “Close My Eyes Forever” lansată de Lița Ford în colaborare cu Ozzy Osbourne, și un colind metal simfonic “La Viflaim colo-n jos” filmat la catedrala Maria Radna.

Raven’s Heart – Mirrors

Raven’s Heart – True Love Never Dies

Raven’s Heart – Close My Eyes Forever

Raven’s Heart – La Viflaim, colo-n jos

În prezent, trupa Raven’s Heart lucrează intens la încă câteva videoclipuri, care urmează a fi lansate în scurt timp, și de asemeni se pregătește o serie de concerte în România odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemia cu care cu toții ne confruntăm. Raven’s Heart este una dintre puținele trupe care abordează un gen de metal melodic/symphonic, cu o imagine gotică-victoriană, și o interpretare inedită care combină instrumentele clasice simfonice, vocea de soprană, și instrumentele folosite în muzică rock.

Raven’s Heart este:
Alex Mihai – chitară acustica
Paula Gherasim – vioară
Andreea Vlaicu – voce
Georgiana Diaconescu – pian
Cristiana Damian – violoncel
Petre Călin – violoncel
Istvan Lengyel – chitară electrică
Dan Tarcea – chitară bas
Richard Puskas – chitară acoustică
Georgiana Rădulescu – vioară
Tania Laudoniu – vioară
Anca Cosmescu – violă
Mihai “Mtz” Neagoe – inginer de sunet / producător

Contact Raven’s Heart:
Email: ravensheart.booking@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/ravensheartofficial/
Instagram: @ravensheartofficial
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtDdgoncDKlOgySODnP-vkg?view_as=subscriber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.