Spread the love

Metal Gates Festival 2022 se va desfasura in Quantic, pe parcursul a 3 zile, intre 14 si 16 octombrie 2022.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-2021-52541/

Trupele confirmate pana acum sunt:
Primordial
Agathodaimon
Varathron
Aeonian Sorrow
DinUmbra
Helevorn
Machiavellian God
Mechanical God Creation
Nightrage

Pretul unui abonament in acest moment este de 250 de lei pentru cele 3 zile de festival. Informatii despre bilete pe zile vor fi disponibile cu cateva zile inainte de inceperea evenimentului, daca nu s-au epuizat toate abonamentele. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Anuntul organizatorilor:

Din păcate suntem nevoiți să amânăm Metal Gates Festival pentru data de 14-16 octombrie 2022. Cumva evenimentul de pe Facebook a disparut asa, ca vom crea unul nou (cele online nu sunt oficiale).
Situația actuală Covid nu este încă bună. Există prea multe incertitudini care se învârt în jurul evenimentelor indoor din România și, de asemenea, majoritatea formațiilor (anunțate și neanunțate încă) sunt străine, ar veni cu avionul, deci riscul este prea mare ca evenimentul să nu se poată desfășura in parametri normali luna viitoare.
Pentru persoanele care au deja bilete cumpărate anul acesta sau anul trecut, aveți 2 opțiuni:
– puteți păstra biletul pentru anul viitor (2022)
– puteți solicita o rambursare contactând iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/retur) – rambursarea poate fi solicitată până pe 10 octombrie 2021
Aproape toate trupele și-au anunțat prezența pentru ediția de anul viitor, dar din păcate Insomnium nu poate confirma în acest moment.
Aceasta este noua grafică realizată de Costin Chioreanu.
Dar nu toate știrile trebuie să fie rele, totuși! In locul Metal Gates 2021 va avea loc un alt festival: THE TEMPLE (by Metal Gates). Peste câteva ore vom prezenta toate informațiile despre acesta 🙂. Biletele pentru The Temple vor fi complet separate de Metal Gates Festival.
Stay safe și speram să ne revedem curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.