Spread the love

Playlist pentru Spotify, Youtube Music sau Youtube: https://ArhivaMea.lnk.to/RockstadtExtremeFest

Dragi prieteni,

Atunci când ești condus de pasiune și dorința de a construi ceva pentru o comunitate cum este Rockstadt, mesajele voastre de încurajare și răspunsul vostru la chemările de a ne susține sunt esențiale ca să putem merge mai departe. Dar, cum de cele mai multe ori se întâmpla, pasiunea nu este suficientă – de aici și îndemnurile noastre de a cumpăra bilete.

Ambiția noastră este mult mai mare decât a avea niște trupe pe scenă și credem că am reușit să dovedim acest lucru, festivalul crescând de la an la an ca și experiență per ansamblu.

Ambiția noastră este ca Rockstadt Extreme Fest să își ocupe locul cel puțin pe harta festivalurilor europene de renume și să ne mândrim că avem așa ceva la noi în țară. Singuri nu am putut și nu vom putea.

Vă mulțumim că datorită vouă s-au întâmplat 7 ediții de festival. O ediție aniversară de 10 ani în 2022 ar fi fost o sărbătoare pentru noi toți însă vremurile ne-au impiedicat și ne-au obligat să muncim și mai mult pentru anul viitor pentru a avea un festival peste orice ediție de până acum.

Vă mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă în tot acest timp asteptând răspunsuri care uneori au întârziat pentru ca nici noi nu le aveam. Biletele deja cumpărate își pierd valabilitatea dar se vor transforma în vouchere pe care le puteți folosi la achiziția noilor abonamente sau returnam contravaloarea acestora celor care nu pot ajunge.

Vă mulțumim pentru susținerea voastră și mesajele primite că vă păstrați biletele pentru ediția din 2022.

Vă mulțumim pentru că putem conta pe înțelegerea voastră că biletele cumpărate în 2019 pot susține doar parțial producția festivalului din 2022 la nivelul pe care noi îl plănuim.

Pentru noi va fi de mare ajutor să vă păstrați biletele pe care le aveți si să cumpărați doar diferența. Vă mulțumim mult dacă alegeți să faceți asta și susțineți festivalul.

Așa cum am promis, pentru cei care își păstrează bilete vom oferi la intrare un card care va fi alimentat din oficiu cu 30 lei, bani pe care îi veți putea cheltui la festival.

IMPORTANT: Festivalul se va desfășura pe parcursul a 5 zile și vom pune la vânzare, pentru început, un număr de 5000 de abonamente pentru a ne maximiza șansele să poată avea loc având ca reper restricțiile de până acum. Dacă situația ne va permite, vom suplimenta numărul de abonamente și vom pune în vânzare și bilete pe zile.

Prețul abonamentelor este dat de numărul redus pe care îl punem la vânzare, de producția grandioasă și de realitățile actuale.

Abonamentele se vor pune în vânzare în data de 11.10.2021 ora 10:00 (09:00 CET) la următoarele prețuri:
1000 abonamente la prețul de 500 lei până la 01.11.2021
1000 abonamente la prețul de 550 lei pâna la 15.12.2021
1000 abonamente la prețul de 600 lei până la 01.02.2022
1000 abonamente la prețul de 650 lei până la 01.05.2022
1000 abonamente la prețul de 700 lei până la 01.08.2022
Din 01.08 și până la finalul festivalului, prețul abonamentelor va fi de 750 lei

Minorii sub 10 ani au intrarea liberă dar trebuie însoțiți de cel puțin un părinte (sau tutore legal) cu bilet valid. Minorii între 10 și 16 ani au acces la festival doar însoțiți de cel puțin un părinte (sau tutore legal) în baza biletelor valide.

În continuare vă descriem procedura care se aplică biletelor deja cumpărate:
1. Dacă aveți bilete de HÂRTIE cumpărate direct de la festival (valoare de 150, 190 sau 230 lei)
a. Intrați pe un link ce va fi anuntat
b. Identificați valoarea biletului pe care îl aveți (150, 190 sau 230 lei)
c. Cumpărați un nou bilet diferență până la prețul final din acel moment (ex. Dacă aveți bilet de hârtie de 150 lei iar prețul final este de 500 lei, mai cumpărați un bilet de 350 lei)
d. Veți primi pe e-mail un COD QR de valoarea diferenței (350 lei în exemplul de mai sus) care însă nu va fi valid pentru intrarea la festival în această etapă
e. Păstrați atât biletul de hârtie cât și codul QR primit și veniți cu ambele la Club Rockstadt în Brașov sau la intrarea în festival
f. În baza biletului de hârtie plus codul QR primit, noi vă vom emite biletul final, valid pentru intrarea la festival
g. Pentru cine dorește, pe link-ul online se poate cumpăra și un bilet DONAȚIE în valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei mulțumindu-vă de pe acum pentru susținere

2. Dacă aveți bilete ELECTRONICE cumpărate online:
a. Intrați pe un link ce va fi anuntat
b. Biletul va fi deja transformat automat intr-un voucher de aceeași valoare primit pe e-mail
c. Identificați valoarea biletului pe care îl aveați
d. Introduceți codul voucherului primit pe e-mail
e. Cumpărați un nou bilet de valoarea diferenței de la biletul pe care îl aveți până la prețul final din acel moment (ex. Dacă aveți bilet electronic de 400 lei iar prețul final este de 500 lei, introduceți codul voucherului primit și mai cumpărați un bilet de 100 lei)
f. Veți primi pe e-mail biletul final care este valid pentru intrarea la festival
g. Pentru cine dorește, pe link-ul online se poate cumpăra și un bilet DONAȚIE în valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei mulțumindu-vă de pe acum pentru susținere

Dacă totuși vor exista persoane care, din motive obiective, nu pot sau nu mai doresc să ajungă la festival și nu oferă biletele altor persoane doritoare, pot să ne scrie pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro și să ne solicite rambursarea sumei plătite.

Pentru orice nelămurire referitoare la biletele pentru festival și procedura descrisă ne puteți scrie la info@rockstadtextremefest.ro

Vă mulțumim și așteptăm să ne revedem liberi și veseli în 2022 la Râșnov.

Echipa Rockstadt Extreme Fest

UPDATE!

Dragi prieteni,
V-am considerat întotdeauna pe voi cei care participați la festival partenerii noștri. Am înțeles și am ținut cont întodeauna de feed-back-ul vostru și acest lucru s-a văzut în costurile de acces dar și la baruri și food-court-urile de la festival pe care noi le administrăm.

Nu ne-am dorit nicio secundă ca ediții precum 2020 și 2021 să nu se întâmple însă noi am muncit continuu pentru 2020, 2021 și acum pentru 2022. Nu a fost decizia noastră ca cele două ediții să nu aibă loc.

Noi considerăm că și pentru 2022 prețurile sunt corecte și, de asemenea, nemulțumirile voastre sunt corecte. Dar nu vom putea mulțumi pe cei toți cei 5300 de deținători de bilet din 2019 și 2020.

În 2019 am construit festivalul din 2020 pentru a avea un break-even la 8600 de bilete. Festivalul din 2022 are, în cea mai mare parte, un line-up mai bun dar și mult mai costisitor și luăm în calcul posibilitatea să nu putem gazdui decât 5000 de participanți. A trebuit să luăm această decizie pentru că oricare ar fi măsurile restrictive anul viitor, să putem organiza festivalul cu distanță de 2 metri între participanți. Cea mai mare pierdere pentru noi este să nu ne putem reîntâlni cu toți prietenii noștri.

În acest moment, până situația nu va fi clară, nu putem vinde mai mult de 5000 de bilete.

Am primit multe mesaje de la voi că nu veți răscumpăra biletele avute și că veți cumpăra bilete noi. Noi vă mulțumim din suflet pentru această susținere extraordinară.

În acest moment există 2500 de bilete cumpărate de la porțile festivalului din 2019 și 2800 de bilete cumpărate online în 2019 și 2020.

Având aceste aspecte în vedere și ținând cont de observațiile primite de la voi care din fericire nu se referă la line-up ci la prețuri, am hotărât următoarele:

1. Ținem să reamintim că dacă vă păstrați biletele, oferta voucherului de 30 lei pe care îi puteți consuma la festival rămâne valabilă, sumă pe care noi am considerat-o ca o plată a dobânzii pentru ca ne-ați creditat doi ani.

2. Cei care au deja bilete cumpărate (de hârtie, direct de la festival în 2019 sau electronice online în 2019 și 2020) vor avea prioritate la cumpărarea biletelor pentru 2022, înaintea celorlalți. Putem face acest lucru doar pentru 2000 dintre voi, din păcate.

Aceste bilete vor putea fi cumpărate începând cu data de 09.10.2021 ora 15:00 până în data de 10.10.2021 ora 23:59, în limita stocului disponibil. Am stabilit acest interval gandindu-ne că cei mai mulți dintre voi sunteți în timpul liber, fiind weekend.

Vor exista 1000 de bilete la pragul special de 450 lei pentru cei cu bilete de hârtie cumpărate direct de la festival în 2019. Seria biletului de hârtie cumpărat de la festival în 2019 va reprezenta codul pe care trebuie să îl introduceți în linkul pe care îl vom face public și în baza căruia veți avea acces la prețul special. Biletul final validat de către noi pentru accesul la festival in 2022 îl veți primi numai dacă biletul de hârtie ne este returnat la club Rockstadt până la începerea festivalului sau direct la intrarea în festival.

Vor exista, de asemenea, 1000 de bilete la prețul de 500 lei pentru cei care au bilete electronice cumpărate online în 2019 și 2020. Veți primi un cod unic pe e-mail pe care îl puteți introduce în linkul pe care îl vom face public și în baza căruia veți avea acces prioritar la prețul menționat.

Pentru aceia dintre voi care nu au deloc bilet pentru 2022, accesul pentru achiziționarea biletelor va deveni public în data de 11.10.2021 la ora 10:00.

3. Pentru cei care, din diverse motive, nu doresc să plătească diferența de bilet vom oferi accesul la o singură zi de festival cu biletul pe care il dețin deja și vor primi și voucherul de 30 lei. Menționăm că atunci când se vor pune în vânzare, biletele pe o zi vor costa 100 lei pentru ziua de miercuri și 250 lei pentru oricare din celelalte zile nefiind necesară plata vreunei diferențe.

Știm că nu putem să mulțumim pe toată lumea însă atât putem face pentru o parte dintre voi.

Pot fi unii dintre voi care nu se grăbesc să își cumpere bilet gândindu-se că poate nu se va ține festivalul nici în 2022. Nu știm ce va fi dar ce putem să vă spunem este că biletele sunt în număr limitat și s-ar putea să nu mai prindeți. Dacă nu vom fi lăsați să ținem festivalul, vă vom returna banii.

Am înțeles și faptul ca achiziționarea biletului pentru 2022 pentru cei care au bilete de hârtie pare puțin complicată. Vom face un scurt tutorial video în zilele următoare ca să înțelegeți care sunt pașii.

Și nu în ultimul rând, am primit e-mailurile voastre pe adresa info@rockstadtextremefest.ro, le citim pe toate și vă vom răspunde în perioada imediat următoare.

Vă mulțumim,

Echipa Rockstadt Extreme Fest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.