Spread the love

Formația italiană FLESHGOD APOCALYPSE va susține un turneu prin Europa în perioada septembrie – noiembrie 2022. Inițial, trupa ExDeo a fost invitată să participe în cadrul acestui turneu programat inițial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus pentru 2022) însă, din motive ce țin strict de formație, prezența acesteia pe scenă nu va mai fi posibilă în cadrul acestui turneu.

Noua formație invitată să se alăture italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022 este OMNIUM GATHERUM, din Finlanda.
În cadrul concertului din România (22.10.2022 – Quantic Club din București / 23.10.2022 – /Form Space din Cluj-Napoca) vor mai cânta formațiile: Chaoseum (Elveția) și Irony Of Fate (Elveția)

Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro la următorele prețuri:
Presale 1 ( 50 bucăți) = 69 lei
Presale 2 (disponibile până în preziua evenimentului) = 79 lei
Normal Acces (disponibile în ziua evenimentului) = 85 lei
La prețurile de mai sus se adaugă taxa de ticketing de 6 lei / bilet.

Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noile date de concert.
Persoanele care doresc rambursarea biletelor achiziționate o pot face în termen de 30 de zile de la anunțui prezentului comunicat, respectiv până pe data de 20 noiembrie 2022, printr-un email trimis la contact@ambilet.ro.

Fleshgod Apocalypse, maeștrii italieni ai death metalului orchestral, revin în România în cadrul turneului „Velen Across Europe 2022”, ce are ca scop promovarea ultimului material discografic al trupei.

Fleshgod Apocalypse – Monnalisa (Official Vide)

Omnium Gatherum este o formație înființată în 1996, cunoscută publicului din România datorită concertelor susținute în țara noastră de-a lungul anilor.
Formația are deja la activ 8 materiale discografice, însă, pentru 5 noiembrie 2021, finlandezii au anunțat lansarea unui nou produs discografic intitulat “Origin”.

Pe 14 octombrie, Omnium Gatherum a lansat videoclipul “Fortitude”, piesă extrasă de pe viitorul material discografic.

Chaoseum este o formație elvețiană de Modern Metalcore formață în 2018.

Chaoseum – Smile Again (Official Video)

Irony Of Fate este o altă formație elvețiană, formață în 2014, însă adeptă a sonorităților Melodic Death, ce o are la voce pe Cveti Stojmenova

Irony Of Fate – Six Feet Deep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.