Spread the love

“Cannibal Babies” este cel de-al treilea single de pe albumul de debut “The Creepy Willie Show”, a trupei clujene Creepy Willie, piesa fiind însoțită de un lyric video.

Piesa surprinde ceea ce inițial pare a fi o demonstrație inofensivă cu bebeluși din cadrul circului “The Creepy Willie Show”. Asemenea celorlalte piese de pe album, lucrurile scapă de sub control și iau o turnură neașteptată.


Cannibal Babies (lyric video):

Biografie

Trupa Creepy Willie, alcătuită din Ionuț Mone (voce și chitară/bas), Luci Pop (voce și chitară/bas) și Mușat Alex (tobe), a lansat primul single, cu videoclip, de pe primul material discografic al trupei, The Creepy Willie Show.

”The Creepy Willie Show” este albumul de debut al trupei clujene de metal, album ce este constituit în jurul ideii unui circ macabru, fiecare piesă reprezentând un exponat, o demonstrație diferită, din cadrul circului. Piesele sunt legate între ele de prezentările personajului Creepy Willie, care pregătește spectatorii pentru următoarea demonstrație, transformând albumul într-un album concept care, parcurs integral, capătă un puternic caracter teatral. Printre exponatele circului se numără Zomberman (un zombie cu un dans macabru), La Llorona (spiritului Lloronei, apariție inspirată din folclorul mexican), Cannibal Babies (mici monștrii, ce arată ca niște bebeluși) și alte prezentări spectaculoase.

Concertul ce însoțește lansarea albumului va avea loc “La Țevi” în data de 11 iunie, la Cluj-Napoca, împreună cu Loutfire (Sebeș) și Goatrocity (Brașov).

Până în prezent Creepy Willie a mai lansat două piese, urmând în curând publicarea integrală a albumului.

Hack Slash Rebirth (music video): https://youtu.be/UVi3Q8mS6x4

La Llorona (lyric video): https://youtu.be/MyJpNmLUWu8

Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de Sebastian Damian (Garnoo), Liveset Recording Studio.

Ilustrații de Carla Oros (Stormy’s Art).

Toate lansările trupei pot fi accesate aici:

https://linktr.ee/creepywillie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.