Spread the love

Trupa MOISE a lansat un single nou intitulat „Nu ne oprim” ce poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: https://MOISE.lnk.to/NuNeOprimPR

„Piesa are un mesaj optimist care pune în evidență tot ceea ce noi simțim la momentul actual. Nu ne oprim din a face muzică, indiferent de cât de greu ne-ar fi sau prin câte pandemii vom trece. Avem o tonă de inspirație și suntem gata să o punem pe portativ. Pregătim un album cu piese numai una și una. Până atunci sperăm să vă placă „Nu ne oprim” și să vă ofere energia potrivită pentru a nu renunța la ceea ce vă place sa faceți.” – au declarat membrii trupei.

Videoclipul va avea premiera vineri 4 noiembrie la ora 18.00, la acest link:

MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat „Cine ești, cine sunt” și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul „Rezistăm” în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2022, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard’n’heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.

Connect with MOISE:
https://www.youtube.com/moiseromania
https://www.facebook.com/MOISE.Romania
https://www.instagram.com/MOISE.Romania

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.