Spread the love

COMA demarează un nou proiect, de Crăciun cu melodia “Lângă brad [2022] feat. Macanache”

Stream / Download: 

https://COMA.lnk.to/LangaBrad-2022-MacanachePR

“Lângă brad [2022] feat. Macanache” este piesa pe care fanii COMA au gasit-o “in ghetuțe”, pe YouTube, în dimineața de Moș Nicolae.

Este prima dintr-un proiect mai amplu, de sărbători, ce își propune o reinterpretare, în fiecare an, alături de un nou invitat, a aceleiași melodii, însoțite de o serie de produse de Crăciun cu scop caritabil.

“Începem un proiect ce ne dorim să dureze cât mai mult și prin care ne propunem să fim alături de cei care încearcă să aducă bucurie acolo unde aceasta nu ajunge așa de ușor. 

“Lângă brad” este o piesă care a stat în sertarul nostru încă dinainte de a ne numi Coma. La momentul acela era doar un cântec de Craciun, făcut de fun, fără substanță sau vreun gând mai mare în spate. Acum un an, ne-am adus din nou aminte de el, la fel ca de multe alte ori în prag de Sărbători. Ne-am propus să îl scoatem la lumină, dar de data asta cu o idee și să îl transformăm în cea mai tare piesă de Crăciun din câte există :)) 

Ca temă generală, am vrut ca piesa să aibă un videoclip în care “Familia Coma” se pregătește de Sărbători. Ne-am dorit ca piesa să aibă un invitat – și am fost încântați că Macanache a îmbrăcat haina lui Moș Crăciun. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, ne propunem să reinterpretăm piesa „Lângă brad”, alături de câte un nou invitat.”

Odată cu lansarea acestei melodii, COMA a demarat și o serie de produse “de Crăciun” al căror profit va fi redirecționat către o cauză caritabilă.

Și pentru că vrem ca faptele bune să devină un obicei, odată cu apariția piesei vom lansa de fiecare dată o altă serie de produse cu scop caritabil, împreună cu prieteni parteneri.

Anul acesta, alături de noi se află PRINTOTECA, împreună cu care am facut “the Ugly Sweater Collection – XMAS COMA” colecția de merch o puteți găsi aici: https://bit.ly/coma-xmas-merch și CRAMA MARCEA cu care am făcut vinul “Poveste” care se poate comanda de aici: https://marcea.ro/vinuri/editie-limit… Profitul care provine din produsele comandate până pe data de 19 decembrie 2022 va ajunge la ASOCIAȚIA MERCI CHARITY BOUTIQUE, iar beneficiarii sunt 46 de copii de la grădinița și școala primară din satul Bazga, jud Iași. Hai să le facem mai frumoasă Serbarea de Crăciun! Mulțumim mult pentru implicare și pentru încă un an minunat alături de voi! Sărbători fericite!” a declarat formația COMA.

“Lângă brad [2022] feat. Macanache” este disponibila pe toate platformele digitale: https://COMA.lnk.to/LangaBrad-2022-Macanache

COMA înseamnă:

Cătălin Chelemen – Voce
Dan Costea – Voce, Chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples)
Sorin Petrescu – Chitară Bass
Răzvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară
Invitat special: Macanache

Mai multe pe: 

https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos

https://www.facebook.com/comaband/

https://www.instagram.com/comaband/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.