Spread the love

PSYCHOSOUNDS FEST va avea loc intre 22-23 septembrie in clubul “Quantic” din Bucuresti. Veti avea parte de 2 zile cu muzica de calitate prezentata de 14 trupe metal, o locatie intotdeauna primitoare si o gama variata de merchandise.

Trupele confirmate sunt : NOKTURNAL MORTUM (Ucraina), YOTH IRIA (Grecia), BESATT (Polonia), AKRAL NECROSIS (Romania), NECROBLASPHEMY (Germania), ROTTING FLESH (Grecia), INFERNAL STORM (Grecia), SHADOWS OUT OF TIME, (Bulgaria), LINEAR DISORDER (Romania), EXUVIATH (Romania), GERRAR (Romania), KYSTALAH (Romania), SHRINE OF ELIGOS (Romania), UNGOLIANTH (Romania).

Abonamentele sunt disponibile in reteaua iaBilet.ro :
https://www.iabilet.ro/bilete-psychosounds-fest-2023-84007
– 150 RON – primele 100 de abonamente :
– 200 RON – urmatoarele 300 de abonamente, pana la data de 31.08.2023 ;
– 250 RON – urmatoarele 400 de abonamente, disponibile si in timpul festivalului.

Biletele pe zile se vor pune in vanzare in luna septembrie in limita locurilor disponibile. La pretul abonamentului/biletului achiziționat online se adauga comisionul de ticketing.

Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.
Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Afisele sunt creatia lui Radu Otarasanu.
Un eveniment “Rusidava Management & Psychosounds Music SRL”, avand parte de gazduirea calduroasa a clubului “Quantic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.