Spread the love

Grupul TAINE anunță lansarea albumului ‘CHAOS and CONTEMPLATION’ și dezvăluie primul single – Neuralgia, odată cu premiera unui videoclip spectaculos.

TAINE anunță publicarea mult așteptată a noului lor album, “CHAOS and CONTEMPLATION”, pe 15 septembrie 2023! Acesta conține 10 piese care evidențiază creșterea și evoluția trupei de la ultima lor lansare din 2013 (“Resurrection”). Albumul a fost înregistrat în studioul Taine-Multimedia, produs de Andy Ionescu și mixat și masterizat de producătorul și inginerul de sunet australian Forrester Savell, nominalizat la premiile ARIA și recunoscut internațional, cu un portofoliu impresionant.

Pe lângă lansarea online și fizică a albumului în data anunțată, TAINE va lansa și videoclipul piesei “NEURALGIA”, primul single extras de pe albumul “Chaos & Contemplation”, pe 15 iulie, de la ora 20.00, pe canalul lor de YouTube.

Momentul pe care le-am așteptat cu atâta nerăbdare a sosit în sfârșit! Suntem extrem de nerăbdători să împărtășim acest nou album cu fanii noștri. Unul dintre cele mai reușite piese de pe album are parte de un videoclip excelent, o producție unică în underground”, spune Andy Ionescu.

Acest nou album marchează un moment important pentru trupa TAINE, după patru ani de muncă și dedicație totală la producerea lui.

Albumul se poate pre-comanda începând de duminica 16 iulie, de pe https://taine.bandcamp.com/

Premiera videoclipului va putea fi urmărită aici: https://youtu.be/JzvuEQxvju8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.