Spread the love

TAINE anunță lansarea celui mai recent album, “Chaos and Contemplation”. Acest album, venit la 30 ani de la înființarea trupei, este acum disponibil fanilor de peste tot.

“Chaos and Contemplation” demonstrează capacitatea trupei de a îmbina stiluri muzicale variate, începând de la metalul anilor 90’, trecând prin zona de progressive, până la fusion, creând o călătorie sonoră care provoacă limitele convenționale. Cu versuri introspective și compoziții puternice, acest album promite să captiveze atât noii ascultători, cât și fanii mai vechi.

Andy Ionescu împărtășește entuziasmul său cu privire la album: “Am investit suflet și pasiune în ‘Chaos and Contemplation’, și suntem încântați să îl împărtășim, în sfârșit, cu toata lumea. Este o explorare a dualităților, de la haos până la contemplare, care ne modelează viața și o împinge către evolutie, și sperăm că va rezona cu ascultătorii la un nivel profund și personal.”

“Chaos and Contemplation” este acum disponibil pentru streaming și achiziționare pe toate platformele majore de muzică- https://lnkfi.re/chaosandcontemplation

Copii fizice ale albumului pot fi comandate prin intermediul site-ului oficial TAINE. (taine.ro)

Pentru a sărbători realizarea albumului, TAINE pregătește concertul de lansare, și de ce nu și un turneu de promovare în marile orașe din România.

TAINE a câștigat încă din anii 90’ aprecieri critice pentru muzica lor, care împinge limitele metalului conventional.

Videoclip Neuralgia:

Website: https://taine.ro
Bandcamp: https://taine.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/taineband
Instagram: https://www.instagram.com/taine.ro/
Youtube: https://www.youtube.com/@TaineOfficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.