Eternal Fire, Metalhead Meeting
Spread the love

Trupa bucureșteană Eternal Fire a lansat al doilea single de pe viitorul album Architect of Decay alături de un lyric video disponibil pe YouTube. Single-ul Shores of Oneiros este a patra piesă de pe viitorul album și descrie o altă etapă de pe parcursul călătoriei personajului principal în drumul spre cunoaștere, marcând sosirea acestuia în orașul legendar Oneiros și revelația faptului că evadarea din închisoare nu echivalează cu eliberarea.

Albumul va fi lansat în cadrul unui concert organizat de Final Step Productions pe 9 decembrie 2023 în clubul Quantic din București, având ca invitați speciali pe cei de la Dordeduh. Biletele se pot achiziționa prin iabilet.ro accesând link-ul de mai jos, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dordeduh-eternal-fire-lansare-de-album-quantic-87865/

facebook event: https://www.facebook.com/events/1193418994665824

 

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei “Oase” Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

            Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

 

Eternal Fire lineup:
• Vocals: Valentin Buzduga
• Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
• Electric Guitar: Horia Dima
• Bass Guitar: Mihai “Gopo” Cristea
• Keyboards: Andreea Turzai
• Drums: Emanuel Ravasel

Single-ul poate fi vizionat pe YouTube prin linkul de mai jos.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.