Spread the love

Rock_in_Parc_poster_martie_si_aprilie

Trupe câştigătoare ale celei de-a doua ediţii de calificare Rock în Parc Cea de-a doua ediţie de calificare Rock în Parc s-a desfăşurat asemenea unei curse de rock extrem de competitivă. 12 trupe şi-au demonstrat talentul şi dăruirea la Arenele Romane, iar reacţia publicului a fost pe măsura entuaziasmului manifestat pe scenă. Având în vedere nivelul muzical ridicat la care am fost martori vineri seara, numărul formaţilor calificate la Festivalul Rock în Parc din 13-14 iunie este mai mare în această etapă. Ţinând cont de schimbarea drastică a componenţei trupei Psychogod (câştigătoare în prima ediţie de calificare), membrii juriului au decis să o excludă din line-up-ul festivalului.

Astfel, în loc de 4 câştigătoare, aşa cum anunţaserăm iniţial, 8 trupe se vor alătura legendelor de la The Animals şi The Troggs. Juriul a decis să facă dreptate în cazul unor formaţii, care au fost neglijate de public, în ciuda profesionalismului şi talentului dovedit. Astfel, spectatorii au acordat note tuturor trupelor în ciuda faptului că nu au rămas până la final pentru a le asculta.

În concluzie, trupele câştigătoare sunt: Burning Table, Vespera, Din Umbră, Red Cat Bone, Clar de lună, Plastik Charm, Stema şi Reborn.

Festivalul Rock în Parc ce va avea loc în perioada 13-14 iunie se va bucura de mai multe ore de rock care se vor adresă ascultătorilor tuturor subgenurilor şi va avea ca headlineri nume consacrate precum The Animals şi The Troggs. Înscrierile pentru ultima etapă de calificare ce va avea loc la Arenele Romane, pe 26 aprilie, sunt deschise până la data de 20 aprilie. Așteptăm trupele să ne contacteze pe www.phoenixentertainment.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.