Spread the love

Children Of Bodom va sustine doua concerte in Bucuresti si Sofia anul acesta, pe 12 si respectiv 13 noiembrie.

Iata mai jos comunicatele oficiale.

BUCURESTI:

Afis-COB-2013-site-1

Exista o prejudecata potrivit careia formatiile de metal nu pot sa aiba succesul grupurilor de pop, dance sau de muzica electronica. CHILDREN OF BODOM, faimoasa trupa finlandeza, desfiinteaza acest mit printr-o cariera la care viseaza orice artist, indiferent de genul abordat.

Temeliile trupei au fost puse in 1993, in Espoo, Finlanda, cand Alexi Laiho (voce) s-a saturat de tot ceea ce auzea in jurul lui si a decis sa puna bazele unui proiect original. Dupa cateva schimbari de componenta, varianta finala a trupei o reprezinta: Alexi la voce, Roope Latvala la chitara, Janne Wirman la clape, Henkka Seppälä la bas si Jaska Raatikainen la tobe.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in “infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), baietii sunt pe cale sa le faca fanilor romani o surpriza printr-un nou concert in Romania! Dupa ce ne-au vizitat in 2011, la Bucuresti la Arenele Romane, apoi in 2012 la Festivalul Peninsula, CoB se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul unui eveniment deosebit realizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp!

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Amanunte despre pretul biletelor vor fi disponibile in scurt timp iar acestea vor putea fi achizitionate incepand cu data de 15.04.2013, ora 13.00, pana atunci fanii pot castiga 2 invitatii la acest concert AICI.

SOFIA:

Concert Children of Bodom and special guests la Sofia

bodom

Phoenix Entertainment are plăcerea de a anunţa primul concert organizat în afara României. Celebra formaţie Children of Bodom va concerta în Sofia (Bulgaria) la Universiada Hall în data de 13 noiembrie, într-un eveniment prezentat de Phoenix Entertainment în colaborare cu Loud Concerts.
Finlandezilor li se vor alătura și o serie de invitați speciali ce urmează a fi anuntați.
Children of Bodom se pregătesc intens de lansarea celui mai recent material discografic, Halo of Blood, căruia i-au dezvăluit deja tracklistul şi coperta.
Formaţia a iniţiat un turneu prin care doreşte să le facă fanilor cunoştinţă cu cel mai nou album. Acesta a fost supus audiţiei unor critici muzicali care l-au catalogat după cum urmează:
• „Albumul ne conduce spre rădăcinile melodice ale trupei. Este cea mai mare realizare din ultimii ani.” (Sonic Seducer)
• „Băieţii se concentrează foarte mult pe ceea ce i-a făcut puternici la începutul carierei lor, în 1997. Halo of Blood arată de ce anume sunt în stare Children of Bodom.” (Metal Hammer)
• „Albumul este mai divers, mai epic.” (Rock Tribune)

Halo of Blood se anunţă a fi o reîntoarcere la originile Children of Bodom, la acea combinaţie perfectă dintre agresivitatea chitărilor lui Alexi şi Roope, melodicitatea clapelor lui Janne, profunzimea bassului lui Henkka şi ritmul ameţitor impus de tobele lui Jaska.
Children of Bodom s-au făcut remarcaţi încă de la primul album, „Something Wild”, datorită unui aspect distinctiv: pasaje de muzică clasică erau combinate cu sound-ul specific genului metal. Clasaţi la început în categoria de symphonic black metal (datorită vocii lui Alexi şi a trecutului său în Impaled Nazarene), stilul trupei a devenit greu de încadrat, ţinând cont de influenţele diverse provenite din thrash metal, power metal şi, bineînţeles, muzica simfonică.
Children of Bodom se poate lăuda cu 7 albume de studio, două albume live, două EP-uri, două compilaţii şi un DVD, fiind una dintre cele mai bine vândute formaţii din Finlanda.
Halo of Blood va fi lansat pe 7 iunie în Europa, iar în toamnă, Children of Bodom vor împrăştia nimbul de sânge şi în estul Europei.
Aşadar, invităm şi fanii români ai nordicilor să le urmărească prestaţia din ţară vecină, Bulgaria şi le promitem că nu vor regreta călătoria.
Children of Bodom and special guests – live în Sofia este, fără îndoială, cel mai „metalic” eveniment al toamnei.
Biletele sunt disponibile pe www.ticketstream.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.