Spread the love

Doua noi nume se alatura artistilor autohtoni confirmati in line-up-ul editiei B’ESTFEST Summer Camp: Coma si Changing Skins! Cele doua trupe vor urca pe scenele festivalului pe 6 iulie, respectiv 5 iulie. Printre artistii romani conformati pana in prezent se numara Vita de Vie, Subcarpati si Electric Fence. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Tunari.

Coma

Coma_-900x450 (1)

Nominalizata pentru Best Alternative Band la gala premiilor industriei muzicale romanesti in anul 2002, Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock aternativ din Romania, fiind infiintata la inceputul anilor 2000 din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger. De-a lungul timpului, trupa a lansat numeroase hit-uri: ”Nu vreau fetito casa”, ”Brusli vs Vandam”, ”In mine in soapta”,”Coboara-ma-n Rai” sau ”Canta-mi povestea”, si trei albume: Somn in 2001, Nerostitele in 2006 si Coma Light, doi ani mai tarziu. Acesta din urma contine 11 piese unplugged, unele dintre ele fiind compozitii mai vechi, incluse pe albumele precendente, insa reorchestrate intr-o maniera diferita. Ultimul single Coma se numeste “Vezi” si a aparut in luna decembrie a anului trecut, intrand in heavy rotation pe radio-urile alternative din Romania. Vara aceasta, Coma va fi prezenta pe scena B’ESTFEST Summer Camp 2013 in cea de-a doua zi a festivalului, intr-o formula ce ii reuneste pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe-scratchuri, efecte, keys) si Calin Marcu (chitara).

changingskins

Changing Skins – http://soundcloud.com/changingskinsband

Changing Skins, “o trupa care face o revolutie sonica in ritmuri de electro-rock” (Romania Libera), a luat nastere in Bucuresti la inceputul anului 2010. Adepta a sonoritatilor alternative cu influente din rock-ul american al anilor ’90, Changing Skins isi propune sa transmita o energie palpabila in concertele pe care le sustine, fiind o prezenta ce nu trece niciodata neobservata. De-a lungul timpului trupa a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Omul cu Sobolani, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Grimus sau Les Elephants Bizzares. Anul 2013 a inceput excelent pentru trupa, aceasta primind prima nominalizare din cariera la categoria Best Alternative in cadrul galei On Air Music Awards. La sfarsitul anului 2012, trupa a lansat primul album din cariera, intitulat Changing Skins, acesta incluzand piese ca “Deeper & Deeper” (al carui videoclip este disponibil pe YouTube doar pentru persoanele peste 18 ani), sau “Baby”. Changing Skins se va afla anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a concerta pe 5 iulie, in prima zi de festival.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.