Spread the love

nightwish_main_artwork

Accesul publicului în Pavilionul Central Romexpo va fi permis începând cu ora 17:00. Biletele pentru tribune și zona B vor fi procesate la intrarea principală, centrală. Tot aici va fi organizat și accesul special pentru scaunele cu rotile. Biletele pentru Zona A vor fi verificate folosind cele doua intrari laterale. Ieșirea din perimetrul evenimentului nu este permisă, mai exact, ieșirea din incinta Pavilionului Central și spațiilor adiacente amenajate va atrage după sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat să se pregătească dinainte de a trece de porțile de acces pentru aproximativ 6 ore de eveniment. Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Toti spectatorii, indiferent de vârstă, trebuie să prezinte un bilet valid, iar persoanele cu vârsta sub 18 ani trebuie să fie însoțite de un adult. Organizatorii pot garanta validitatea unui bilet doar dacă a fost achiziționat în mod direct de la ARTmania sau de la unul dintre punctele de vânzare sau reprezentanți autorizați: Eventim, MyTicket, Kompostor (ex-Tomtix). Participanții sunt rugați să verifice integritatea și validitatea biletelor achiziționate în momentul recepției, reclamațiile ulterioare nefiind acceptate. În situația în care evenimentul nu va fi declarat Sold-Out înainte de data desfășurării, la intrarea principală vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate trei zone de acces și șase ieșiri de urgență, marcate corespunzător. Participanții la eveniment sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.

Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, camere foto compacte, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice, cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente, telefoane mobile, pancarte din hartie sau pânză dedicate conceptului de eveniment și fără bețe.

Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile,  trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile,  cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent pot atrage restricționarea sau chiar interzicerea accesului în locația concertelor. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.

Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: Tuborg, Jack Links, precum și băuturi răcoritoare, toate acestea fiind distribuite prin intermediul jetoanelor nereturnabile, cu excepția Merchandising-ului de turneu care se va achiziționa direct în numerar. O bere, apa sau suc vor costa 5 lei, iar o pungă de snacks-uri Jack Links va costa 10 lei. Jetoanele vor fi achizitionate în lei, exclusiv în numerar. Comercializarea băuturilor alcoolice este permisă numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere. În incinta Pavilionului Central și a spațiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru că publicul nu poate părăsi locația în timpul concertelor organizatorii recomandă acestora să țină cont și de aceste aspecte.

În interior va fi amenajată o zonă de garderobă contra-cost exclusiv pentru haine, iar aici nu pot fi depozitate obiecte de valoare. Taxa fiecărei haine va fi de 3 lei. Recomandăm participanților la eveniment să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise.

Va fi permisă fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile și fără a folosi blitzul și nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor impuse. Camerele video și orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise.

Fumatul și focul deschis este interzis în interiorul Pavilionului Central Romexpo, motiv pentru care organizatorii vor pune la dispoziția participanților un spațiu de fumat dedicat, în dreptul fiecărei porți de acces în locație. În timpul derulării evenimentului, publicul are acces în afara Pavilionului doar în zona specială pentru fumători și în cea a toaletelor suplimentare.

Dacă observați incidente vă rugăm să vă adresați organizatorilor sau reprezentanților acestora, aceștia fiind la dispoziția dumneavoastră pentru a vă menține buna dispoziție și a evita momentele neplăcute. Publicul este rugat să își supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derulării evenimentului va fi asigurată asistența medicală de urgență și prim-ajutor. În cazul în care nu vă puteți deplasa, adresați-vă unui reprezentat al organizatorilor.

Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expoziției 44.475494, 26.067642 va fi deschisă pentru spectatori, contra cost, respectiv 15 lei/mașină pe toată perioada evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletul de acces presupune un singur acces în Pavilionul Central Romexpo, prin urmare nu este permisă ieșirea din Pavilionul Central până la autoturismele personale și retur. Pentru a evita supraaglomerarea zonei, recomandarea general valabilă este de a nu folosi autoturismele proprii ci mijloacele de transport comun.

Pentru informații suplimentare în avans vă rugăm să ne contactați pe adresa info@artmania.ro. În timpul evenimentului vor fi organizate două puncte de informare, unul in exteriorul zonei de acces de la intrarea in Pavilionul Central și altul în zona intrarii principale din interiorul Pavilionului. Tot aici va fi activ și punctul de Lost&Found.

Nightwish_Romexpo_Acces

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4KLkGsAuuo4&w=580&h=353]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.