Spread the love

15841Grupul bucureştean Bloodway va deschide concertul Aura Noir din data de 28 mai. Astfel, formația care a combinat black, doom şi heavy metal într-un sunet a cărui particularitate se poate înscrie în zona avant-garde, va urca pe o scenă din Bucureşti după o pauză de opt luni. Ultimul show Bloodway din capitală s-a întâmplat tot la Fabrica, acolo unde îi vom revedea alături de Aura Noir. Tot în luna mai, trupa împlineşte trei ani de la înființare, un interval de timp în care a scos două materiale de studio, ambele înregistrate, mixate şi master-izate de Marius Costache. La începutul anului 2014, Bloodway lansa EP-ul de debut, Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon, un material care a primit destule critici pozitive, fiind cotat cu nota 8 din 10 de Hard Rock sau cu 4 din 6 de Zero Tolerance. Anul următor a apărut şi primul full-length, Mapping the Moment with the Logic of Dreams, album despre care Metal Temple scria că nu este recomandat celor „slabi de inimă” şi că „trezeşte sufletul şi mintea”.

În aceşti trei ani, trupa Bloodway a cântat în oraşe precum Bucureşti sau Braşov, a făcut un turneu cu nemții de la Valborg şi cu ungurii de la Perihelion, care a inclus mai multe oraşe din țară şi a fost invitată la majoritatea festivalurilor de gen de-aici, cum ar fi November to Dismember, Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, sau Rockomotiva Fest. În ceea ce priveşte ultimul festival menționat, Bloodway a colaborat cu Rune Eriksen, adică Blasphemer, chitaristul de la Aura Noir, care venise să cânte cu Twilight of the Gods la evenimentul din Craiova, în 2015. Blasphemer a urcat pe scenă alături de Bloodway pentru un featuring la piesa Free Ends.

Biletele pentru concertul Aura Noir se găsesc în format fizic la club Fabrica sau se pot achiziționa prin intermediul rețelei Eventbook. Numărul biletelor este limitat la 300, iar prețul unuia este de 60 de lei în presale şi 80 de lei în ziua concertului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.