Spread the love

12885715_603253583157413_6209281886234754589_oENSLAVED si NE OBLIVISCARIS sunt primele nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest – INDOOR EDITION – festival ce are loc in perioada 21-22 octombrie, la Brasov.

Dupa trei showuri sold out desfasurate in Londra, ENSLAVED 25 va ajunge si in Romania pentru a aniversa 25 de ani de cariera, iar setul ‘Spinning Wheel Ritual’ va fi principalul obiectiv al acestui concert.

‘Spinning Wheel Ritual’ este insumarea celui mai recent capitol din istoria Enslaved, iar natura sa progresiva va fi centrul scenei, albumele ‘Vertebrae’, RIITIIR’ si ‘In Times’ fiind prezentate pentru prima data impreuna. Obiectivul va fi o reimaginare – dorinta trupei de a fi urmarita intr-o noua lumina si interpretare.

Invitat special, alaturi de ENSLAVED, va fi una din cele mai apreciate si totodata controversate trupe ale momentului, grupul australian NE OBLIVISCARIS.
Concertand pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2015, NE OBLIVISCARIS a devenit intre timp o trupa ce nu mai are nevoie de introducere, reactiile la nivel international fiind realmente coplesitoare.

Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition – isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.

Abonamentele vor fi puse in vanzare luni, 28 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.