Spread the love

HollywoodVampires_posterThe Hollywood Vampires , super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy anul acesta, vine in Bucuresti, la Romexpo, pe 6 iunie 2016.

Se poate numi o “vara incendiara” aceea in care ai ocazia sa-l vezi in carne si oase pe Johnny Depp, in rolul de rock-star fluturandu-si pletele , pe o scena imensa si stapanind chitara precum un adevarat zeu al muzicii. Acest vis va deveni realitate anul acesta, pe 6 Iunie in Bucuresti, la Romexpo, cand super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry ( Aerosmith) va sustine un show exploziv in premiera in Romania. Este o onoare , dar si un moment unic pentru tara lui Dracula, avand in vedere ca o trupa precum The Hollywood Vampires vine la noi in acelasi an in care a performat la decernarea premiilor Grammy.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuti actori ai planetei are bineinteles un program incarcat, impartindu-si viata intre cariera muzicala si film, asa ca romanii se numara printre putinii norocosi care se vor putea bucura de o intalnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.

Supergrupul The Hollywood Vampires, numit astfel dupa Hollywood Vampires, un club social din care au facut parte in anii ’70 nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 2015, cand i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 Mai 2016.

Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa va racoriti in aceasta vara cu un concert de proportii : The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo .
Incepand de astazi, veti putea achizitiona bilete la toate categoriile, la pret promotional (Early Bird): Diamond Circle 439 ron, Golden Circle 249 ron, Normal Circle 149 ron. Acestea sunt disponibile in numar limitat. Dupa epuizarea lor, preturile vor fi: 459 ron la Diamond Circle, 279 ron la Golden Circle si 169 ron la Normal Circle.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Rock FM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.