Spread the love

Cover Eternal_SummerDays of Confusion lanseaza „Eternal Summer”, al treilea single extras de pe primul album de studio, ce urmeaza sa apara in toamna acestui an, sub egida Universal Music Romania.

 

Piesa „Eternal Summer” poate fi ascultata exclusiv pe Deezer pana pe 17 aprilie, urmand ca de luni, 18 aprilie, sa fie disponibila pe toate platformele digitale.

„Eternal Summer este o piesa care, la baza, descrie experienta unui om ce se retrage in propria realitate – perfecta de altfel – din ce in ce mai des, pana cand ramane definitiv acolo. Corelata cu clipul, ar putea sa ne duca cu gandul la prietenii care sunt si ne-au facut realitatea mai frumoasa, ajutandu-ne de-a lungul timpului si la cei ce nu mai sunt printre noi si care speram ca se afla acum intr-o lume mai buna. Clipul trebuia initial lansat pe 7 Noiembrie 2015 si a fost, inca de la inceput, dedicat celor care ne-au sprijinit din 2012 incoace, insa, in umbra evenimentelor din 30 Octombrie, am amanat lansarea aceasta pana acum” declara Days of Confusion.

Premiera videoclipului piesei „Eternal Summer” va avea loc in cadrul concertului de duminica, 17 aprilie, din clubul B52, unde fanii trupei vor avea ocazia sa asculte LIVE un preview al albumului pe care trupa il va lansa in toamna acestui an.

* * *

Days of Confusion, una dintre cele mai apreciate trupe de alternative metal/post-grunge din Romania, a fost infiintata in 2010 de Cezar Popescu (chitara), Cosmin Lupu (voce, chitara), Dan Ionescu (chitara) si Andrei Ilie (tobe). In 2013 a fost cooptat Andrei Zamfir (chitara bas), iar in 2016 Cristi Dumitrescu (tobe) l-a inlocuit pe Andrei Ilie.

Toamna anului 2012 a marcat lansarea materialului discografic de debut, „Seeds” (6 tracks EP), care a devenit rapid un material emblematic pentru fanii muzicii rock, fiind totodata extrem de apreciat si de critica de specialitate. “Seeds” le-a adus celor de la Days of Confusion premiului Best Romanian Metal Newcomer, acordat de metalhead.ro, o realizare cu care putine trupe debutante se pot mandri.

Urmatoarele doua single-uri, “Bloodstream” (2014) si “Dharkata” (2015) au venit ca un preambul al albumului pe care trupa urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an. Incepand de astazi, “Dharkata” este disponibila pe toate platformele digitale.

Days of Confusion:
Cezar Popescu (chitara)
Cosmin Lupu (voce/chitara)
Dan Ionescu (chitara)
Andrei Zamfir (chitara bas)
Cristi Dumitrescu (tobe)

Event Facebook :
https://www.facebook.com/events/1660927390844512/

Mai multe pe:
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Days of Confusion 2016 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.