Spread the love

bandWithin the Nova a lansat melodia ”Forsake the Crown” care poate fi ascultata sau descarcata in format digital la linkul de mai jos:

 

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Formatia a declarat: “”Forsake the Crown” este single-ul de debut al formatiei, inregistrat DIY, cu mixul/masterul realizat de catre basistul nostru, Akos Mondovici. De asemenea ne bucuram sa anuntam colaborarea noastra cu Universal Music Romania Digital Distribution! Acesta este primul material semnat ”Within the Nova” lansat sub egida UMR / UROCK pe piata online. Mesajul pe care dorim sa il transmitem prin piesa aceasta este ca traim intr-o realitate cu multe fețe, fiecare dintre ele incercand sa ne distraga atentia de la lucrurile importante din jurul nostru. Ignoranta nu face decat sa ne indeparteze de individ, de lumea din jurul nostru, si, in acelasi timp, de umanitate. Este momentul sa iesim din umbre, si sa lasam in urma coroana.”

Contact Within the Nova:
www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com
Alex Rizea +40 723 533 308

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.