Spread the love

Lacrimosa vor canta ca headliner la Artmania Festival 2013 din Sibiu in data de 10 august. Alte formatii care vor participa la editia din acest an sunt Within Temptation, Haggard, Orphaned Land, Xandria sau Amaranthe.

artmania final

De opt ani, Festivalul ARTmania reuneste artisti din toate colturile lumii, promovand schimbul intercultural intr-unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa de Est: Sibiu. Cu sprijinul partenerilor sai, platforma culturala ARTmania ofera iubitorilor de arta un program cultural variat ce include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente dedicate artelor frumoase. In 2013, Festivalul ARTmania are loc in perioada 5-11 august si este cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Biletele si abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro din orice tara, iar pentru publicul din Romania acestea sunt disponibile si in reteaua Eventim si pe myticket.ro, la pretul de 80 lei/abonament si 70 lei/zi, pana la sfarsitul lunii februarie, ajungand la 150 lei/abonament si 100 lei/zi in perioada festivalului.

Urmariti www.artmaniafestival.ro si facebook.com/ARTmania.Festival pentru a afla ultimele noutati.

lacrimosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.